Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zi neagră: 7 oameni au murit astăzi în urma infectării cu COVID-19

Abonare
Ministerul Sănătății a anunțat despre decesul altor trei persoane în această seară la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală. Doar pe parcursul acestei zile, șapte oameni au fost răpuși de COVID-19.

CHIȘINĂU, 24 apr. – Sputnik. Potrivit informațiilor Ministerului de resort, în această seară a decedat o femeie de 61 de ani din Chișinău. Ea a fost internată în data de 10 aprilie la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta mai suferea de diabet zaharat și hipertensiune gr. III.

Spital - Sputnik Moldova
Societate
Crește numărul de decese: Alte două persoane răpuse de COVID-19

Totodată, în urma infectării cu COVID-19 au mai murit și doi bărbați. Unul avea 66 ani și era din raionul Căuşeni. Pacientul a fost transferat de la Spitalul Raional Comrat la Institutul de Medicină Urgentă în data de 14 aprilie. El mai suferea de pneumonie interstițială bilateral și boală renală cronică.

Cel de-al doilea bărbat avea 63 de ani și era din raionul Criuleni. Pacientul a fost transferat din Spitalul Criuleni la Institutul de Medicină Urgentă în data de 14 aprilie, în stare foarte gravă. El mai suferea de hipertensiune gr. III și insuficiență cardiacă.

Pe parcursul zilei a mai fost anunțate decesul altor patru persoane. Astfel, numărul decedaților în țara noastră a ajuns la 87. În ultimele 24 de ore au fost procesate 857 de probe și au fost confirmate 184 de cazuri noi de contaminare cu coronavirusul de tip nou. Numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns în Moldova la 3 110. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0