Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O tânără ucisă în propria casă în Gotești, Cantemir

© Sputnik / Валерий Титиевский / Accesați arhiva multimediaCadavru la o morgă
Cadavru la o morgă - Sputnik Moldova
Abonare
Corpul neînsuflețit al tinerei de 19 ani a fost găsit în propria locuință de către o vecină, care a venit să afle de ce aceasta nu răspunde la telefon.

CHIȘINĂU, 23 apr – Sputnik. În data de 22 aprilie, în jurul orei 17:00, o femeie din Gotești, Cantemir, a cerut ajutorul medicilor de la Asistența Medicală Urgentă, anunțându-i că și-a depistat vecina la podea, în locuință, anunță într-un comunicat de presă Inspectoratul General al Poliției. Asta după ce rudele victimei au rugat femeia să meargă să vadă de ce nu le răspunde de mai multă vreme la telefon.

000 - Sputnik Moldova
Societate
Agresorii ar putea fi monitorizați electronic, fiind obligați să poarte brățări
Ajunși la fața locului, medicii au constatat decesul persoanei, care avea pe corp urme vizibile de agresiune. Imediat au fost anunțați polițiștii Inspectoratului de Poliție Cantemir al IGP.

Victima s-a dovedit a fi o tânără de 19 ani, locuitoare a satului Gotești, raionul Cantemir. Corpul neînsuflețit al acesteia a fost transportat pentru efectuarea expertizei medico-legale și pentru a fi stabilită cauza decesului.

La moment sunt desfășurate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Oamenii legii au reținut pentru 72 de ore o persoana bănuită de comiterea infracțiunii. Pe cazul dat a fost intentată  o cauză penală în baza art. 145 (1) CP.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0