Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultimele date: Câte cazuri noi de COVID-19 s-au înregistrat în Moldova

© REUTERS / Benoit TessierCoronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat noi informații despre evoluția coronavirusului în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 23 apr. – Sputnik. Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat informații actualizate despre situația epidemiologică din țară, după ședința de astăzi a Centrului Unic de Comandă privind gestionarea crizei COVID-19. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost procesate 792 de probe și au fost confirmate 148 de cazuri noi de contaminare cu coronavirusul de tip nou. Dintre acestea, un singur caz este importat de peste hotare și anume, din Federația Rusă. 

Медицинский работник в защитном снаряжении стоит рядом со сканером компьютерной томографии - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 continuă să facă victime: Numărul deceselor a ajuns la 77 de persoane

Cele mai multe contaminări au fost înregistrate în Chișinău - 35, Orhei - 15, Căușeni - 13, Glodeni - 9, la Strășeni și Vulcănești au fost câte 8cazuri, Ștefan-Vodă și regiunea din stânga Nistrului - 7, Florești și Taraclia - câte 6, iar la Bălți - 5. La Edineț, Soroca și Hâncești au fost confirmate câte 4 cazuri. La Criuleni și Telenești - 3, Cahul, Fălești și Râșcani - 2, Anenii Noi, Ceadâr-Lunga, Drochia și Sângerei - câte un caz. Astfel, numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns în Moldova la 2 926.

"Vom veni cu măsuri, dar de fiecare dintre noi în parte depinde cum va evolua situația epidemiologică în Republica Moldova și de fiecare dintre noi în parte depinde sănătatea noastră individuală, dar și a celor din jur", a declarat Viorica Dumbrăveanu. 

Astăzi s-au înregistrat și trei decese. Astfel, numărul lor a ajuns la 79. Până acum, 661 e pacienți s-au tratat de COVID-19. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0