Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Actori moldoveni - celebri în Rusia: Proiect de excepție creat de Denis Roșca

© Sputnik / Miroslav RotariDenis Roșca
Denis Roșca - Sputnik Moldova
Abonare
Autorul "Cărții de Aur", Denis Roșca, ne surprinde cu un nou proiect de excepție. Acesta a lansat o serie de filmulețe online despre personalităţi cu rădăcini moldoveneşti, care au devenit celebri în întreaga lume.
Actori moldoveni - celebri în Rusia: Proiect de excepție creat de cronicarul Denis Roșca

Proaspătul proiect inițiat de către Denis Roșca cuprinde peste 10 filmulețe online despre personalitățile din țara noastră care s-au remarcat în diverse domenii. Într-o ediție recent apărută, Denis Roșca prezintă moldovenii talentați care au devenit celebri în cinematografia și teatrele din Federația Rusă. Filmulețul s-a bucurat de sute de vizualizări și distribuiri.

"Am menționat 80 de actori născuți în țara noastră și care au obținut un succes grandios în Rusia. De fapt, sunt foarte multe asemenea personalități, de aceea ne gândim să reedităm acest video. Am rămas plăcut surprins să comunic cu o doamnă a cărei soră a jucat în celebrul film rus "Иван Васильевич меняет профессию", a declarat pentru Sputnik Denis Roșca.

Autorul proiectului ne-a comunicat că toate filmulețele lansate se bucură de mult succes, îndeosebi în perioada de carantină, atunci când oamenii au mai mult timp liber să navigheze pe Internet, dar în același timp să-și stabilească rațional activitățile.

"De exemplu, primul film "Cum ar fi lumea fără Moldova" a fost distribuit pe rețelele de socializare de peste douăzeci mii de ori și are peste 250 mii de vizualizări. Internauții sunt plăcut surprinși, fapt ce ne bucură enorm de mult", a subliniat el.

Denis Roșca a adăugat că are mai multe idei ambițioase pe care speră să realizeze în viitorul apropiat, întrucât moldovenii care ne duc faima țării trebuie să fie cunoscuți de întreaga lume.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0