Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Webinar SputnikPro: Cum să reînvii poveștile despre război pe paginile mass-media

© RIA NovostiВодружение знамен Красной армии над Рейхстагом доступно в формате VR-реконструкции
Водружение знамен Красной армии над Рейхстагом доступно в формате VR-реконструкции   - Sputnik Moldova
Abonare
Experții SputnikPro vă vor spune cum să creați materiale despre Marele Război pentru Apărarea Patriei pe baza faptelor puțin cunoscute și a cadrelor unice de filmare documentară în colaborare cu cititorii.

CHIȘINĂU, 22 apr - Sputnik. Agenția de Presă și Radio Sputnik International continuă seria de sesiuni online ale programului educațional SputnikPro. Vineri, 24 aprilie, la ora 13:00, va avea loc un webinar pe tema ”Cum să faci un proiect special sau o serie de materiale interesante cu prilejul Zilei Victoriei și să fie altfel decât în fiecare an”.

Стенд международного информационного агентства и радио Sputnik - Sputnik Moldova
Rusia
Istoria de succes a proiectului SputnikPro, chiar și pe timp de epidemie

Reprezentanții agenției își prezintă cele mai bune proiecte, fac schimb de experiență cu participanții la webinar în pregătirea materialelor și ilustrații foto despre Marele Război pentru Apărarea Patriei. Experții invitați vă vor spune cum să creați materiale pe baza faptelor puțin cunoscute și a cadrelor unice de filmare documentară în colaborare cu cititorii în proiecte despre Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Jurnaliștii, bloggerii, ofițerii de presă și directorii media sunt invitați să participe la sesiunile online. Pentru cei care doresc să participe la webinar, vă rugăm să completați formularul (participarea la master class este gratuită, dar numărul de locuri este limitat). Un e-mail va fi trimis participanților înregistrați, indicând modul de accesare a sesiunii online (cu aproximativ o oră înainte de începerea webinarului).

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon: +373 69 601 349, promo@sputnik.md.

Fotoapparat - Sputnik Moldova
Webinar SputnikPro: Cum filmezi și scrii atunci când ai rămas singurul luptător multimedia

SputnikPro reprezintă o serie de master-class-uri unice ale celor mai buni manageri media și specialiști cu o vastă experiență în presă, fiind singurul program rusesc de asemenea amploare. Proiectul SputnikPro s-a desfășurat deja în 13 state ale lumii: din Armenia până în India, din Grecia până în China. Din martie 2018, la acest proiect au participat peste 2000 de jurnaliști și manager media, specialiști în PR și angajați ai serviciilor de presă, bloggeri, studenți, din peste 80 de state ale lumii.

Urmăriți noutățile noastre pe pagina noastră de Facebook.

Sputnik este una dintre cele mai importante instituții media internaționale care dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în limbile rusă, engleză și franceză în peste 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază, 24 de ore din 24, de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză. Sputnik este accesat de peste 60 de milioane de utilizatori în fiecare lună.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

 

Fluxul de știri
0