Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o persoană răpusă de coronavirus: Al treilea deces înregistrat astăzi

© Photo : Miroslav RotariSpital
Spital - Sputnik Moldova
Abonare
Noul tip de coronavirus continuă să facă victime în rândul persoanelor infectate. A mai decedat un bărbat de 62 de ani. Doar pe parcursul acestei zile au murit trei oameni.

CHIȘINĂU, 22 apr. – Sputnik. Un bărbat de 62 de ani a pierdut lupta cu COVID-19. Acesta a fost internat în data de 18 aprilie la Spitalul Raional Comrat. El mai suferea de boală cerebrovsculară, edem pulmonar și cerebral. Astfel, numărul deceselor în Moldova a ajuns la 76. 

Pe parcursul acestei zile au mai fost anunțate două decese. 

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
În Moldova au fost înregistrate încă 164 de cazuri noi de COVID-19

În primul caz este vorba despre un bărbat de 65 ani din Florești. Acesta a fost internat în data de 14 aprilie la Spitalul Raional Glodeni, fiind diagnosticat cu mai multe boli: pneumonie polisegmentară bilaterală în progresie, insuficienţă respiratorie, diabet zaharat tip II.

În celălalt caz este vorba despre o femeie de 43 de ani din Slobozia, stânga Nistrului. Ea mai suferea și de insuficiență renală cronică. Presa din regiunea transnistreană scrie că pacienta a fost confirmată cu coronavirusul de tip nou în data de 6 aprilie.

Astăzi au fost confirmate 164 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Dintre acestea, 40 sunt lucrători medicali: asistenți medicali - 20, medici - 11, felceri -2, farmacişti – 1, personal auxiliar – 6.  Până în prezent, 560 persoane au fost tratate de coronavirus. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0