Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii în cazul exploziei de la Ialoveni: Prognozele medicilor în privința copiilor

© Sputnik / Miroslav RotariПроисшествия
Происшествия - Sputnik Moldova
Abonare
Starea celor doi copii transportați la spital în urma exploziei unui obuz rămâne neschimbată. Ce spun medicii.

CHIȘINĂU, 22 apr – Sputnik. Cei doi minori din satul Bălțați, raionul Ialoveni, care au ajuns la Institulul Mamei și Copilului în urma unei explozii se află în stare foarte gravă.

Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Societate
Explozie la Ialoveni: Doi copii au fost transportați la spital în stare gravă

Informația a fost comunicată pentru Sputnik Moldova de purtătorul de cuvânt al Instituției, Maxim Cazacu. Potrivit lui, copiii au suferit traumatisme multiple la mâini și picioare și sunt internați în secția reanimare.

„Starea lor este foarte gravă, iar medicii  sunt rezervați în ceea ce ține de prognoza privind viața lor”, a menționat Maxim Cazacu.

Amintim, minorii de 13 și respectiv 14 ani au fost transportați aseară la Institutul Mamei și Copilului din Capitală după ce on obuz pe care încercau să-l dezmembreze a explodat.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ialoveni, obiectul care a explodat este de calibrul 47 mm,  produs în Germania, posibil să se fi aflat acolo din timpul războiului al II-lea mondial.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0