Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Explozie la Ialoveni: Doi copii au fost transportați la spital în stare gravă

© Sputnik / OsmatescoВзрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев
Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Doi copii au fost transportați în stare gravă la spital în urma unei explozii. Totul s-a întâmplat într-o localitate din raionul Ialoveni.

CHIȘINĂU, 22 apr – Sputnik. Doi minori dintr-o localitate din raionul Ialoveni au ajuns în stare gravă la spital. Cei doi copii de 13 și respectiv 14 ani au suferit diverse traumatisme după ce au detonat un explozibil.

Повар - Sputnik Moldova
Societate
Măsuri de relaxare: Cafenelele și restaurantele sunt deschise de astăzi

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, a comunicat pentru Sputnik Moldova că cei doi copii au fost găsiți de polițiști și serviciul tehnico-explozibil specializat din cadrul MAI în adiacentul gării din marginea satului Bălțați. Cei doi încercau să dezasambleze un obiect explozibil depistat în pădurea din apropierea satului, dar care din nefericire a explodat.

Minorii au fost transportați în stare gravă la Centrul Mamei și Copilului din Chișinău. În urma cercetărilor s-a stabilit că obuzul care a explodat este de calibrul 47 mm, produs în Germania, posibil să se fi aflat acolo din timpul Războiului al II-lea Mondial.

Pe cazul dat a fost inițiat procesul penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0