Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sportivii loturilor naționale se pot antrena în spații publice, dar cu o condiție

© Sputnik / Miroslav RotariМяч
Мяч - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia pentru Situații Excepționale a luat o decizie prin care li se permite membrilor loturilor naționale să se antreneze în spații publice deschise.

CHIȘINĂU, 22 apr - Sputnik. Sportivii loturilor naționale au obținut permisiunea de a relua antrenamentele individuale în spații publice deschise. O decizie în acest sens a fost luată de către Comisia pentru Situații Excepționale.

Повар - Sputnik Moldova
Societate
Măsuri de relaxare: Cafenelele și restaurantele sunt deschise de astăzi

Membrii loturilor sportive trebuie să știe însă că se pot antrena cu o condiție - este obligatoriu să dețină asupra lor un act de identitate și un certificat care confirmă apartenența sa la lot. Acesta trebuie să fie eliberat de Federațiile Sportive Naționale.

Mai mult, în timpul antrenamentelor în spații publice deschise, sportivii trebuie să respecte obligatoriu toate măsurile pentru a preveni răspândirea infecției COVID-19. 

Ieri, Comisia pentru Situații Excepționale a adoptat și alte măsuri de relaxare a regimului stării de urgență: cafenelele și restaurantele s-au deschis de astăzi și pot presta, pe lângă servicii de catering, servicii ”la pachet”. 

Mai mult, din 27 aprilie Agenția Servicii Publice își va relua activitatea. Instituția va presta servicii pentru înmatricularea vehiculelor cu regim special, pentru documentarea conducătorilor auto, pentru înregistrarea actului de naștere cu eliberarea certificatului și înregistarea căsătoriei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0