Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele țării: Criza economică abia ia amploare și trebuie gestionată corect

© SputnikПустынный Кишинев
Пустынный Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon urmează să aibă mai multe întâlniri cu reprezentanții mediului de afaceri. Anunțul a fost făcut după ședința Centrului Unic de Comandă privind gestionarea crizei COVID-19.

CHIȘINĂU, 22 apr. – Sputnik. Șeful statului, Igor Dodon, a declarat după ședința Centrului Unic de Comandă privind gestionarea crizei COVID-19 că în următoarea perioadă urmează să aibă mai multe întâlniri cu reprezentanții mediului de afaceri. 

Кабинет министров  - Sputnik Moldova
Societate
Noi măsuri pentru susținerea activității de întreprinzător: Ce propune Guvernul

"Vom avea întâlniri cu mediul de afaceri și business pentru a discuta ce vom face după ridicarea stării de urgență. Știți că Guvernul deja a venit cu un set de măsuri pentru susținerea sectorului real al economiei, dar trebuie să fim conștienți că urmează să luăm decizii în susținerea activității economice în perioada post-COVID, deoarece înțelegem că criza economică abia ia amploare și noi trebuie să o gestionăm corect", a declarat președintele Igor Dodon. 

Astfel, mâine șeful statului urmează să se întâlnească cu reprezentanții mai multor asociații de business. Discuțiile se vor axa pe măsurile care urmează să fie întreprinse în sprijinul mediului de afaceri. Totodată, președintele Igor Dodon a anunțat că a primit mai multe solicitări din partea agricultorilor, iar în timpul apropiat se va deplasa în raioane pentru a discuta cu fermierii care s-au pomenit într-o situație dificilă din cauza secetei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0