Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

COVID-19 a mai făcut o victimă în regiunea transnistreană

Abonare
COVID-19 a mai luat o viață în regiunea transnistreană. Este vorba despre o femeie de 43 de ani. Informația a fost confirmată de Ministerul Sănătății de la Chișinău.

CHIȘINĂU, 22 apr. – Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că astăzi a decedat și o femeie în vârstă de 43 de ani din Slobozia, stânga Nistrului, din cauza complicațiilor provocate de coronavirus.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 a mai luat o viață - a decedat un bărbat de 65 de ani din Florești
Aceasta mai suferea și de insuficiență renală cronică. Presa din regiunea transnistreană scrie că pacienta a fost confirmată cu coronavirusul de tip nou în data de 6 aprilie.

În total, în stânga Nistrului au murit 15 oameni în urma infectării cu COVID-19, iar 23 s-au vindecat. În prezent, în regiune sunt 327 de cazuri de coronavirus, dintre care 183 doar la Tiraspol.

În total, în Republica Moldova numărul bolnavilor a ajuns la 2 614. Până în momentul de față, 560 de oameni s-au tratat, iar 75 au decedat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0