Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

COVID-19 a mai luat o viață - a decedat un bărbat de 65 de ani din Florești

Abonare
COVID-19 a mai luat astăzi o viață. Ministerul Sănătății anunță despre cel de-al 74-lea deces înregistrat în țara noastră. Este vorba despre un bărbat din raionul Florești.

CHIȘINĂU, 22 apr. – Sputnik. Încă o persoană a decedat în țara noastră în urma infectării cu COVID-19. Este vorba despre un bărbat de 65 ani din Florești. 

Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Cele mai afectate regiuni din țară: Raport săptămânal privind situația COVID-19 în Moldova
Acesta a fost internat în data de 14 aprilie la Spitalul Raional Glodeni, fiind diagnosticat cu mai multe boli: pneumonie polisegmentară bilaterală în progresie, insuficienţă respiratorie, diabet zaharat tip II. Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns astfel la 74.

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a precizat astăzi că numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns în Moldova la 2 614, sau 75 de cazuri la 100 de mii de oameni. Mortalitatea constituie 2 decese la 100 de mii de oameni.

Până în prezent au fost efectuate 14 055 de teste. Rata de confirmare este de aproximativ 20%. Rata de contagiozitate este de 2,6. În Moldova s-au vindecat deja 560 de persoane. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0