Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident în Capitală: O șoferiță a avut nevoie de îngrijiri medicale

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
O șoferiță a avut nevoie de îngrijii medicale după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un alt vehicul pe o stradă din Capitală.

CHIȘINĂU, 22 apr - Sputnik. Accident pe strada Tudor Vladimirescu din sectorul Râşcani al Capitalei. O mașină de model Toyota, la volanul căreia se afla un bărbat de 31 de ani, s-a ciocnit cu o mașină de model Peugeot, condusă de o femeie de 44 de ani. Accidentul s-a produs în această dimineață.

Accident în raionul Straseni  - Sputnik Moldova
Accidente
Accident fatal la Strășeni: Un bărbat și-a pierdut viața - Video

Potrivit martorilor, șoferița automobilului de model Peugeot a ieșit pe contrasens și a lovit automobilul de model Toyota. Femeia a suferit mai multe traumatisme ușoare. O ambulanță a venit la fața locului și i-a oferit îngrijiri medicale. 

Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. Șoferul care se va face vinovat de producerea accidentului riscă șase puncte de penalizare și o amendă de până la 1500 de lei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0