Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident fatal la Strășeni: Un bărbat și-a pierdut viața - Video

© Photo : Mariana BețivuAccident în raionul Straseni
Accident în raionul Straseni  - Sputnik Moldova
Abonare
O persoană și-a pierdut viața într-un grav accident rutier produs în apropiere de localitatea Cojușna, raionul Strășeni.

CHIȘINĂU, 16 apr - Sputnik. Accident grav în apropiere de localitatea Cojușna, raionul Strășeni. Un bărbat a fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu au putut să-i salveze viața. Accidentul s-a produs în această după-amiază.  

Impactul s-a produs între două mașini de model Skoda Octavia și Audi Q3. La volanul primei mașini se afla un bărbat de 59 de ani, iar mașina Audi Q3 era condusă de un tânăr de 22 de ani. 

„Șoferul automobilului Skoda Octavia având intenția de a vira la stânga nu s-a asigurat și a fost tamponat lateral de autoturismul de model Audi Q3. În urma impactului, șoferul autoturismului Skoda Octavia s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost transportat la Spitalul Raional Strășeni, ulterior s-a stins din viață”, a precizat pentru Sputnik Moldova, Mariana Bețivu. 

Ofițerul de presă al Poliției Republicii Moldova, Mariana Bețivu, a mai precizat că niciun șofer nu era în stare de ebrietate în momentul producerii impactului. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0