Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

A fost anunțată una dintre complicațiile cauzate de coronavirus

© Flickr / NIAIDMERS Coronavirus Particles
MERS Coronavirus Particles - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful Comitetului de Stat pentru Sănătate din Rusia, Dmitri Morozov, a anunțat care este complicația provocată de COVID-19.

CHIȘINĂU, 21 apr - Sputnik. Una dintre complicațiile provocate de coronavirus este dezvoltarea (Sindromul coagulării intravasculare diseminate) CID, un proces care se caracterizează prin formarea de cheaguri de sânge în vase și afectează procesul de coagulare a sângelui. Despre aceasta a anunțat șeful Comitetului de Stat pentru Sănătate din Rusia, Dmitri Morozov, într-un comentariu oferit „Ziarului Parlamentar”.

”A devenit evident că în cazul COVID-19, una dintre complicații este dezvoltarea CID”, a explicat el.

Morozov a subliniat că este important să se efectueze rapid modificări ale ghidurilor clinice pentru tratamentul pacienților cu infecție cu coronavirus. Aceste propuneri vor fi transmise Ministerului Sănătății.

Лаборатория биомедицинских клеточных технологий во Владивостоке - Sputnik Moldova
Știrea zilei: S-a descoperit ANTICORPUL capabil să neutralizeze virusul! - Comunicat
La 11 martie, OMS a anunțat focarul de infecție cu coronavirus drept pandemie. Conform celor mai recente date, aproape 2,3 milioane de cazuri de infecție au fost înregistrate în lume, peste 157 de mii de persoane au murit.

În Rusia, au fost înregistrate peste 47 de mii de cazuri, aproape trei mii și jumătate s-au vindecat, 405 au murit. Majoritatea regiunilor au un regim de auto-izolare.

Cele mai recente date despre situația răspândirii COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul stopkoronavirus.ru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0