Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o viață curmată de virus: Numărul victimelor a ajuns la 73

© Photo : Пресс-служба мэра и правительства Москвы / Accesați arhiva multimediaМедицинский работник маске настраивает оборудование
Медицинский работник маске настраивает оборудование - Sputnik Moldova
Abonare
Coronavirusul a mai făcut o victimă în Republica Moldova. Ministerul Sănătății anunță despre cel de-al 73-a deces înregistrat astăzi.

CHIȘINĂU, 21 apr - Sputnik. Încă o persoană a decedat din cauza COVID-19 în țara noastră. Este vorba despre o femeie în vârstă de 65 de ani, care a fost internată în data de 23 martie la Spitalul Raional Hâncești. Victima suferea și de sindromul hepato-renal de tip I și de encefalipatie mixtă, anunță Ministerul Sănătății. 

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Încă 66 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19

În total, astăzi s-au înregistrat trei decese din cauza coronavirusului. Mai devreme a decedat o femeie de 81 ani din Chişinău, internată la Institutul de Medicină Urgentă pe data de 19 aprilie. Aceasta mai suferea de insuficiență respiratorie progresivă de gradul III, hipertensiune arterială de gradul III, dar și cardiopatie hipertensivă.

A murit și o femeie de 53 ani, tot din Capitală. Ea a fost transferată de la „Centrul COVID – 19” la Spitalul Municipal Nr.1 pe data de 13 aprilie, în stare gravă cu pneumonie comunitară bacteriană, evoluţie severă.

Numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns în Moldova la 2 614. Până acum s-au vindecat 505 persoane. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0