Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coronavirusul a mai făcut o victimă în Republica Moldova

Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat date actualizate despre evoluția coronavirusului în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 20 apr - Sputnik. Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Ceadîr-Lunga, care a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă în data de 14 aprilie în stare extrem de gravă, a decedat astăzi, anunță Ministerul Sănătății. 

Сотрудники санитарных служб проводят обработку улиц в Стамбуле - Sputnik Moldova
Cum a reușit o femeie de 107 ani să învingă COVID-19 - Video

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, victima avea pneumonie interstițială bilaterală, cu o evoluție gravă și suferea de o boală renală cronică.  

Astfel, numărul deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 68. Numărul cazurilor confirmate rămâne deocamdată 2472, dintre care 293 de cazuri au fost înregistrate în stânga Nistrului. 

În spitalele din țară sunt internate 212 persoane care se află în stare gravă, 14 persoane sunt conectate la aparate de respirație artificială, în cazul a 558 de persoane starea de sănătate este de gravitate medie, iar restul persoanelor testate pozitiv cu COVID-19 sunt în stare satisfăcătoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0