Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O mașină a fost cuprinsă de flăcări în Capitală: A ars ca o torță

© Photo : dse.mdMașină în flăcări
Mașină în flăcări - Sputnik Moldova
Abonare
O mașină a fost cuprinsă de flăcări pe strada Calea Orheiului din Capitală. Pompierii au stins focul, dar automobilul a fost distrus în totalitate.

CHIȘINĂU, 20 apr - Sputnik. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pe strada Calea Orheiului din Capitală pentru a stinge focul care a cuprins un autovehicul Dacia Logan.

Incendiu de vegetație - Sputnik Moldova
Societate
Incendiu de vegetație în Capitală: Focul s-a aprins lângă o pădure de la Porțile Orașului

Potrivit Inspectoratuluiu General pentru Situații de Urgență, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat ieri cu puțin timp înainte de miezul nopții. La fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Detașamentului Salvatori și Pompieri al sectorului Râșcani, însă automobilul era cuprins de flăcări în întregime. Pompierii au reușit să stingă focul timp de câteva minute, însă din mașină nu a mai rămas nimic. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. 

Circumstanțele și cauza izbucnirii flăcărilor urmează să fie stabilită de specialiști. Potrivit IGSU, timp de 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 63 de situații de risc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0