Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministerul Sănătății: Câți medici din Moldova s-au infectat până acum cu noul coronavirus

Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vine cu precizări privind numărul lucrătorilor medicali care s-au îmbolnăvit de COVID-19.

CHIȘINĂU, 20 apr - Sputnik. Din totalul celor 2472 de persoane la care s-a confirmat noul coronavirus 635 sunt lucrători medical. Adică, aproape un sfert dintre cei infectați sunt angajați din sistemul medical.

Сотрудники санитарных служб проводят обработку улиц в Стамбуле - Sputnik Moldova
Cum a reușit o femeie de 107 ani să învingă COVID-19 - Video
47 dintre ei s-au vindecat deja, precizează Ministerul Sănătății printr-un comunicat de presă. 

În spitalele din țară sunt internate 212 persoane care se află în stare gravă, 14 persoane sunt conectate la aparate de respirație artificială, în cazul a 558 de persoane starea de sănătate este de gravitate medie, iar restul persoanelor testate pozitiv cu COVID-19 sunt în stare satisfăcătoare.

Astăzi a decedat un bărbat în vârstă de 47 de ani din Ceadîr-Lunga, care a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă în data de 14 aprilie în stare extrem de gravă. Astfel, numărul deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 68. Victima avea pneumonie interstițială bilaterală, cu o evoluție gravă și suferea de o boală renală cronică.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0