Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sistarea activității centrelor pentru relații cu consumatorii ale Moldovagaz, prelungită

© Sputnik / Miroslav RotariМолдовагаз
Молдовагаз - Sputnik Moldova
Abonare
Activitatea centrelor pentru relații cu consumatorii ale SA „Moldovagaz” rămâne sistată încă o săptămână, până în data de 27 aprilie.

CHIȘINĂU, 20 apr - Sputnik. Activitatea centrelor pentru relații cu consumatorii ale „Moldovagaz” rămâne sistată încă o săptămâna, până luni, 27 aprilie.

Vadim Ceban - Sputnik Moldova
Șeful ”Moldovagaz”: Urmează o scădere a prețurilor la gaz, benzină și motorină

Toate întrebările apărute pot fi adresate specialiștilor întreprinderii, apelând numărul 1304, în cazul locuitorilor municipiului Chișinău, sau la subdiviziunile teritoriale, contactele cărora pot fi găsite pe site-ul întreprinderii.

Reamintim că facturile pentru gazele naturale consumate pot fi achitate pe site-ul moldovagaz.md. Tranzacția poate fi efectuată prin intermediul sistemelor de plăți sau a cardurilor bancare utilizate atât în Republica Moldova, cât și din afara țării. Interfața programului oferă consumatorului și opțiunea de a plasa de sine stătător indicatorii actuali ai contorului personal de gaze naturale. Consumul curent, datoria sau suma în avans pot fi achitate atât în întregime, cât și în rate.

Totodată, site-ul întreprinderii este una dintre opțiunile utile pentru a expedia indicii contorului de gaze naturale consumate la distanță, sigur și comod. Accesând subrubrica „Transmite indicii contorului” în rubrica „Consumator”, utilizatorul urmează să completeze câteva câmpuri, printre care numărul contului personal, indicii contorului, denumirea operatorului de sistem și numărul telefonului său. Datele pot fi expediate și apelând telefonic la întreprinderea de distribuție de gaze teritorială.

Menționăm că, în perioadă de valabilitate a codurilor epidemiologice, nu se va purcede la deconectări.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0