Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Putin i-a felicitat pe cetățenii Rusiei cu ocazia sărbătorii de Paști

© Sputnik / Vitaliy Belousov / Accesați arhiva multimediaКупол Успенской звонницы Московского Кремля
Купол Успенской звонницы Московского Кремля - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin i-a felicitat pe creștinii ortodocși și pe toți cetățenii țării care sărbătoresc Sfânta Înviere a lui Hristos, menționând că credința îi ține pe oameni împreună.

CHIȘINĂU, 19 apr - Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, i-a felicitat pe creștinii ortodocși și pe toți cetățenii ruși care sărbătoresc Sfânta Înviere a lui Hristos, menționând că credința îi ține oamenii împreună și îi ajută să suporte greutățile, comunică serviciul de presă al președintelui Federației Ruse.

"Felicitări creștinilor ortodocși, tuturor cetățenii Rusiei care sărbătoresc Sfânta Înviere a lui Hristos. Marea sărbătoare a Paștelui umple inimile oamenilor de bucurie și speranță, credință în puterea atotcuprinzătoare a vieții, în triumful bunătății, dragostei și dreptății. Aceste idealuri și valori durabile îi țin împreună pe oameni și ne ajută să facem față unui an de încercări dificile ", se arată în felicitări președintelui.

Игорь Додон - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Mesajul președintelui țării de Învierii Domnului: Ce le-a dorit moldovenilor
Potrivit șefului statului, astăzi, ca și întotdeauna, Biserica Ortodoxă Rusă și alte confesiuni creștine își îndreaptă rugăciunile spre întărirea fundamentelor spirituale și morale ale societății și sporirea moștenirii noastre istorice și culturale. Participă creativ la creșterea tinerei generații, consolidând instituția familiei.

Președintele a remarcat, de asemenea, marea implicare și nivelul înalt al activități sociale, caritabile a organizațiilor religioase creștine, sprijinul lor de voluntariat, toți oameni care au o dornță sinceră de a-i ajuta pe ceilalți.

"În această zi luminoasă, festivă, vă doresc cu toată sinceritatea sănătate, succes și tot ce este mai bun", și-a încheiat Putin mesajul său de felicitare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0