Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministrul Sănătății a transmis un mesaj de încurajare cetățenilor

© Photo : Miroslav RotariViorica Dumbrăveanu
Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Abonare
În contextul sărbătorilor pascale, ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a venit cu un mesaj de încurajare pentru cetățeni. Demnitarul a îndemnat oamenii să stea acasă, fiindcă doar așa va fi oprită răspândirea cu COVID-19 și viața va reveni la normal.

CHIȘINĂU, 18 apr. – Sputnik. Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a menționat că, în perioada sărbătorilor pascale, oamenii au o dorință enormă să-i vadă pe cei dragi alături, însă în acest an moldovenii vor trebui să contribuie direct la sănătatea celor apropiați prin a se abține de la vizite. Demnitarul a îndemnat cetățenii să stea acasă, alături de familie și să dea dovadă de responsabilitate. 

Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Societate
Dumbrăveanu: 391 de pacienți s-au tratat de COVID-19

"Să aducem Lumina Învierii și pentru sistemul medical prin acea rază că vom reveni după pandemie la un ritm normal de viață și totul va relua acel sens de până la carantină. În clipele actuale de pandemie vedem cât de important este cuvântul sănătătate și ce semnificație are pentru viață", a menționat Viorica Dumbrăveanu.

În prezent, sunt 2 246 de cazuri de coronavirus. Din numărul total, 200 de persoane sunt în stare gravă, 523 au stare de gravitate medie, iar restul au stare stabilă. În același timp, 10 persoane sunt conectate la respirație artificială, 5 la Spitalul Republican, iar 5 la Institutul de Medicină Urgentă. Până acum, din cauza COVID-19, 56 de cetățeni au decedat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0