Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dumbrăveanu: 391 de pacienți s-au tratat de COVID-19

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaViorica Dumbrăveanu
Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Abonare
391 de cetățeni au fost tratați d COVID-19. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, care a menționat că este un rezultat bun și a mulțumit medicilor pentru acest efort.

CHIȘINĂU, 18 apr. – Sputnik. Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că doar pe parcursul zilei de ieri 115 pacienți au fost externați din spitale, după ce s-au tratat de COVID-19.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 a mai luat viața unui cetățean - Numărul deceselor a ajuns la 56
Astfel, numărul total al celor care au învins coronavirusul a ajuns la 391 de moldoveni. Viorica Dumbrăveanu a declar că este un rezultat foarte bun. 

" Este un efort extraordinar din partea sistemului medical. Aducem mulțumiri tuturor angajaților din spitale pentru că se dedică să salveze viețile cetățenilor și depun o muncă enormă ", a menționat Viorica Dumbrăveanu. 

În prezent, sunt 2 246 de cazuri de coronavirus. Din numărul total, 200 de persoane sunt în stare gravă, 523 au stare de gravitate medie, iar restul au stare stabilă. În același timp, 10 persoane sunt conectate la respirație artificială, 5 la Spitalul Republican, iar 5 la Institutul de Medicină Urgentă. Până acum, din cauza COVID-19, 56 de cetățeni au decedat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0