Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alexandru Pînzari a venit cu un mesaj pentru militari: Iată ce le-a spus ministrul - Video

© Photo : Facebook / Dodon IgorAlexandru Pînzari
Alexandru Pînzari - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, a felicitat militarii cu ocazia sărbătorilor pascale. Demnitarul le-a mulțumit pentru munca depusă celor care stau în prima linie în lupta cu COVID-19.

ÎPS Mitropolit Vladimir a sfințit pasca și cozonacii - Sputnik Moldova
Societate
Mitropolitul Vladimir a sfințit cozonacii, pasca și vinul pastoral
CHIȘINĂU, 18  apr. – Sputnik. Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, i-a felicitat pe toți militarii cu ocazia sărbătorilor pascale. Demnitarul a menționat că soldații sunt departe de familii, în această perioadă, lucru care nu este deloc ușor, însă i-a asigurat că că modul exemplar în care aceștia își fac datoria nu trece neobservat.

Ministrul le-a mulțumit pentru devotament și implicare în sprijinul țării și le-a urat sănătate, fericire și putere pentru a trece peste toate misiunile. În același timp, Alexandru Pînzari a îndemnat cetățenii să sărbătorească acasă, fiindcă aceasta este datoria fiecărui om în lupta contra COVID-19. 

În perioada stării de urgență, zilnic, câte 120 de militari sunt implicaţi în patrularea străzilor din municipiile Chişinău, Bălţi şi Cahul. Alţi circa 100 militari sunt monitorizează la posturile fixe din localităţile aflate în carantină. Este vorba despre Soroca, Carahasani, Talmaza, Ştefan Vodă şi Glodeni.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0