Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost prins pacientul cu COVID-19 care a fugit din spital – Iată ce riscă

© Photo : Пресс-служба мэрии Москвы / Accesați arhiva multimediaПалата в перепрофилированном корпусе центра им М.И. Сеченова для лечения пациентов с коронавирусом.
Палата в перепрофилированном корпусе центра им М.И. Сеченова для лечения пациентов с коронавирусом. - Sputnik Moldova
Abonare
Bărbatul de 56 de ani, infectat cu COVID-19, care a fugit din Spitalul Nr.1 din Capitală, în care era internat, a fost găsit de către oamenii legii.

CHIȘINĂU, 18 apr – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a confirmat pentru Sputnik Moldova că "în urma măsurilor întreprinse de către polițiștii sectorului Botanica, bărbatul a fost găsit și urmează să fie transportat la spital".

Pacientul cu numărul 100 vindecat de Covid-19 la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății - Sputnik Moldova
Societate
Veste bună de la Spitalul Ministerului Sănătății: Cel de-al 100-lea pacient externat
Precizăm că acesta avea o formă ușoară de coronavirus și a fost internat în data de 9 aprilie.

Vineri, un alt tânăr de 27 de ani din raionul Ialoveni, suspect de infectare cu COVID-19 și care se afla la Centrul de triere din Chișinău, la fel, a fugit.

Săptămâna trecută, o femeie de 39 de ani din Ceadîr-Lunga a fugit de la Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail” din Capitală în care era internată. Pacienta a părăsit instituția medicală, argumentând că nu-i plăceau condițiile de acolo, iar ulterior s-a întors singură și de bună voie.

Totodată, la sfârșitul lunii martie, un bărbat a fugit de la Spitalul Clinic Republican.

Pacienții cu COVI-19 care părăsesc instituțiile medicale riscă să fie sancționați cu o amendă de până la 25 000 de lei. În prezent, în țară sunt 2 264 de persoane infectate cu COVID-19. Până acum, 391 de oameni s-au vindecat, iar 56 au decedat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0