Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Încă 6 milioane de lei pentru cadrele medicale care s-au îmbolnăvit de COVID-19

Abonare
Alți 375 de angajați din sistemul medical care s-au contaminat cu COVID-19 în luna aprilie vor beneficia de indemnizații unice în valoare de 16 mii de lei.

CHIȘINĂU, 17 apr – Sputnik. Alte 6 milioane de lei vor fi alocate din Fondul de Intervenție al Guvernului pentru acordarea indemnizațiilor unice persoanelor angajate în sistemul medical care au contractat infecția COVID-19 la locul de muncă. De această dată, banii sunt destinați unui număr de 375 de angajați din sistemul medical care s-au contaminat în luna aprilie.

Пасхальная ярмарка в центре Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Cadouri de Paști pentru veterani: O acțiune de binefacere cu mulți susținători

Mărimea indemnizației unice este de 16 mii de lei. Banii vor fi transferați pe conturile unor autorităţi ale administraţiei publice centrale și locale.

Hotărârea a fost adoptată în ședința de vineri, 17 aprilie, a Cabinetului de Miniștri și decurge dintr-o dispoziție a Comisiei pentru Situații Excepționale.

Anterior, printr-o hotărâre aprobată pe 10 aprilie, din Fondul de intervenție al Guvernului au fost alocate 4,64 milioane de lei pentru plata unor asemenea indemnizații unice unui număr de 29 de angajați din sistemul medical care au contractat COVID-19 la locul de muncă în perioada 8-31 martie 2020.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0