Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă două decese provocate de COVID-19, în total pe ziua de astăzi - 7 morți

© Photo : Miroslav RotariSpital
Spital - Sputnik Moldova
Abonare
Încă două decese au fost confirmate de Ministerul Sănătății. Astfel, doar pe parcursul aceestei zile au decedat șapte persoane din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

CHIȘINĂU, 16 apr. – Sputnik. Ministerul Sănătății confirmă decesul bărbatului din stânga Nistrului, în vârstă de 63 de ani. Totodată,  anunță și decesul unui alt bărbat de 68 de ani din raionul Ștefan-Vodă. Acesta a fost internat în data de 8 aprilie la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății. El avea și alte boli cum ar fi: hipertensiune arterială gr. III și cardiopatie hipertensivă.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 continuă să facă victime: Deja cinci decese înregistrate astăzi
Astfel, numărul total al deceselor în țara noastră a ajuns la 53. Pe parcurusl acestei zile, au fost anunțate alte 5 decese. Este vorba despe două femei de 63 de ani, una din Chișinău și alta de la Orhei și o altă pacientă în vârstă de 68 de ani din raionul Fălești. Ministerul Sănătății a precizat că ultima este Lidia Lungu, o asistentă medicală din Fălești.

"Sistemul medical a pierdut un bun specialist, un lucrător ce și-a dedicat viața pentru a salva alte vieți omenești", scrie în comunicatul Ministerului Sănătății. 

Totodată, astăzi a murit un bărbat în vârstă de 76 ani din Glodeni, dar și un alt pacient de 72 de ani dintr-o suburbie a orașului Cahul. În țară sunt 2 049 de cazuri de COVID-19. Până acum, 235 de oameni s-au vindecat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0