Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

COVID-19 continuă să facă victime: Deja cinci decese înregistrate astăzi

Abonare
Numărul perosoanelor care au fost răpuse de COVID-19 crește de la o oră la alta. Ministerul Sănătății a mai confirmat decesul altor patru pacienți.

CHIȘINĂU, 16 apr. – Sputnik. Ministerul Sănătății confirmă că încă patru persoane au decedat din cauza COVID-19, după ce moartea unei persoane fusese anunțată în conferința de dimineață. Este vorba despre două femeie de 63 ani. Una este din Chișinău, iar alta din Orhei. Ambele au fost internate la Institutul de Medicină Urgentă. 

Бригада скорой медицинской помощи доставила пациента с подозрением на коронавирус в больницу в Коммунарке - Sputnik Moldova
Rusia
Coronavirus în Rusia: 3448 de noi cazuri în ultimele 24 de ore

O altă pacientă care a decedat la același spital era în vârstă de 68 de ani, originară din raionul Fălești. Toate trei femeile sufereau de boli cronice, cum ar fi insuficiență respiratorie progresivă gr. III, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

Totodată, a murit în urma infectării cu coronvirus și un bărbat în vârstă de 76 ani, din Glodeni. Acesta a fost internat în data de 6 aprilie la spitalul raional. Pacientul mai suferea de cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă, cardiopatie aterosclerotică hipertensivă și ateroscleroză.

Dimineață, directorul Spitalului Raional Cahul, Oleg Crăciun, a anunțat că un bărbat în vârstă de 72 de ani dintr-o suburbie a orașului Cahul, diagnosticat cu coronavirus, a pierdut lupta cu moartea. Astfel, bilanțul trist al persoanelor răpuse de noul coronavirus în țara noastră a ajuns la 51.

În țară sunt 2 049 de cazuri de COVID-19. Până acum, 235 de oameni s-au vindecat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0