Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Încă două decese de coronavirus în Republica Moldova

Abonare
Ministerul Sănătății. Muncii și Protecției Sociale anunță că au fost înregistrate încă două decese provocate de infecția COVID-19.

CHIȘINĂU, 15 apr – Sputnik. În felul acesta, numărul celor care au murit de coronavirus a ajuns la 43 de oameni.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Coronavirus în Moldova: Câte persoane au fost vindecate până în prezent

Potrivit Ministerului Sănătății, decesul cu numărul 42 este al unui bărbat de 65 ani, din orașul Tiraspol. Iar cel cu numărul 43 – al unei femeie de 86 ani din municipiul Bălți. Aceasta a fost internată în data de 10 aprilie 2020 în stare gravă la Spitalul Clinic Municipal din Bălți, având și comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă acută.

Potrivit celor mai recent informații prezentate de Ministerul Sănătății, până astăzi, au fost înregistrate 1934 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1799 de persoane confirmate prin testarea de laborator și 135 de persoane confirmate în baza criteriilor clinice epidemiologice, cu forme ușoare ale bolii, supuse tratamentului la domiciliu.

În Transnistria sunt înregistrate 165 de cazuri de COVID-19.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 183 - stare gravă, 547 - stare de gravitate medie, restul în stare satisfăcătoare.

La fel, sunt internați 77 copii infectați cu COVID-19, starea lor de sănătate fiind de gravitate medie și satisfăcătoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0