Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coronavirus în Moldova: Câte persoane au fost vindecate până în prezent

Abonare
Informații actualizate privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, la nivel național, au fost prezentate în cadrul unui briefing de presă după ședința Punctului Național Focal.

CHIȘINĂU, 15 apr - Sputnik. Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus, care au fost complet vindecate a ajuns la 171. Informația a fost prezentată de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Punctului Focal din această dimineață. Doar ieri, 37 de persoane au fost externate după ce testul repetat la COVID-19 a fost negativ.

Italy Russia Coronavirus  - Sputnik Moldova
Oamenii de știință explică dacă ar putea să devină coronavirusul şi mai periculos

Potrivit ministrului, în spitale rămân internați 183 de pacienți în stare gravă și 547 de persoane în stare de gravitate medie. Până la această oră sunt înregistrate 41 de decese.

Cele mai multe cazuri de deces confirmate într-o zi au fost înregistrate ieri, 14 aprilie, când au murit șase persoane. Sub supravegherea medicilor se află 39 de mii 198 de persoane.

Din momentul în care în Republica Moldova a fost înregistrat primul caz de infectare cu noul coronavirus, numărul de persoane contaminate cu COVID-19 a ajuns la 1 934 de cazuri. Dentre acestea, 1 799 de cazuri au fost confirmate după prelevarea probelor de laborator, iar 135 de persoane sunt tratate la domiciliu după ce au fost diagnosticate telefonic de către medicii de familie. De precizat că autoritățile au instituit stare de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova pe perioada 17 martie – 15 mai 2020. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0