Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a dezvoltat un preparat pentru tratarea COVID-19

© Sputnik / Алексей Даничев / Trecere la banca de fotografiiЦентр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге
Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În Rusia a fost dezvoltat un preparat pentru tratarea coronavirusului, a anunțat ministrul rus al Sănătății, Mihail Murașko, în timpul unei videoconferințe cu Vladimir Putin.

BUCUREȘTI, 14 apr – Sputnik. În Rusia a fost dezvoltat un preparat pentru tratarea coronavirusului, a anunțat ministrul rus al Sănătății Mihail Murașko în timpul unei videoconferințe cu Vladimir Putin.

Виды Москвы - Sputnik Moldova
De ce Dumnezeu îngăduie suferința și necazurile și cum să scăpăm de ele - Video

“O companie rusă a dezvoltat un preparat medical care a fost testat de colegii noștri într-un șir de state, e un echivalent absolut rusesc, a fost produsă prima partidă pentru studii clinice. Astăzi aceasta urmează să depună documentația necesară a experților. În scurt timp urmează să fie apreciate studii preclinice”, a declarat Murașko.

Testele clinice ale preparatului vor începe în cel mult 10-12 zile, a adăugat ministrul.

Acesta a menționat că există anumite riscuri ale deficitului unor preparate pentru tratarea coronavirusului.

“Am stabilit o limită în privința a 17 preparate rezervele cărora vor fi supuse controlului. Se va reacționa la o eventuală a diminuare rezervelor, inclusiv printr-un mecanism de reglementare”, a spus Murașko.

Până în prezent în Rusia au fost confirmate în total 18 328 de cazuri de COVID-19, aproximativ 1500 de persoane s-au însănătoșit, iar 148 au decedat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0