Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a dezvoltat un preparat pentru tratarea COVID-19

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaЦентр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге
Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova
Abonare
În Rusia a fost dezvoltat un preparat pentru tratarea coronavirusului, a anunțat ministrul rus al Sănătății, Mihail Murașko, în timpul unei videoconferințe cu Vladimir Putin.

BUCUREȘTI, 14 apr – Sputnik. În Rusia a fost dezvoltat un preparat pentru tratarea coronavirusului, a anunțat ministrul rus al Sănătății Mihail Murașko în timpul unei videoconferințe cu Vladimir Putin.

Виды Москвы - Sputnik Moldova
De ce Dumnezeu îngăduie suferința și necazurile și cum să scăpăm de ele - Video

“O companie rusă a dezvoltat un preparat medical care a fost testat de colegii noștri într-un șir de state, e un echivalent absolut rusesc, a fost produsă prima partidă pentru studii clinice. Astăzi aceasta urmează să depună documentația necesară a experților. În scurt timp urmează să fie apreciate studii preclinice”, a declarat Murașko.

Testele clinice ale preparatului vor începe în cel mult 10-12 zile, a adăugat ministrul.

Acesta a menționat că există anumite riscuri ale deficitului unor preparate pentru tratarea coronavirusului.

“Am stabilit o limită în privința a 17 preparate rezervele cărora vor fi supuse controlului. Se va reacționa la o eventuală a diminuare rezervelor, inclusiv printr-un mecanism de reglementare”, a spus Murașko.

Până în prezent în Rusia au fost confirmate în total 18 328 de cazuri de COVID-19, aproximativ 1500 de persoane s-au însănătoșit, iar 148 au decedat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0