Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Numărul persoanelor vindecate de COVID-19, în creștere

Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate cu referire la situația epidemiologică din țara noastră.

CHIȘINĂU, 14 apr – Sputnik. Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus, care au fost complet vindecate, este în creștere continuă.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Coronavirus în Moldova: Un nou deces a fost anunțat de autorități

Doar pe parcursul zilei de ieri, 37 persoane au fost externate, în total fiind vindecate până în prezent 134 de persoane.

Informația a fost prezentată de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul ședinței din această dimineață a Punctului Focal.

Potrivit informațiilor, a crescut totodată numărul persoanelor care se află în stare gravă, de la 168 la 188 de pacienți.

Alți 488 de pacienți prezintă stare de gravitate medie.

Amintim că ieri alte 50 de persoane au fost testate pozitiv la COVID-19. Astfel, bilanțul a ajuns la 1712 persoane infectate.  Totodată, pe 13 aprilie au fost înregistrate patru decese cauzate de noul coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0