Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coronavirus în Moldova: Un nou deces a fost anunțat de autorități

Abonare
O femei de 63 de ani s-a stins din viață din cauza coronavirusului. Aceasta suferea și de alte maladii.

CHIȘINĂU, 13 apr - Sputnik. În această seară a fost înregistrat un nou deces din cauza infecției COVID-19. Este vorba despre o femeie de 63 de ani din Ștefan Vodă. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican în data de 3 aprilie în stare gravă. Femeia suferea și de alte maladii cronice.

Супермаркет - Sputnik Moldova
Societate
Donații pentru familiile nevoiașe - Campania anunțată de Primăria Capitalei

Până la această oră, în țara noastră, au fost vindecate 107 persoane de COVID-19, iar 36 de oameni au murit.

Amintim că, astăzi alte 50 de persoane au fost testate pozitiv la COVID-19. Astfel, bilanțul a ajuns la 1712 persoane infectate.  În cadrul briefingului de presă, ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu a mai spus că dintre cele 50 de noi cazuri, 48 de cazuri sunt cu transmitere locală. În regiunea din stânga Nistrului au fost confirmate 18 cazuri. În total, sunt înregistrate 153 de persoane infectate. În Chișinău și Soroca au fost confirmate a câte patru cazuri; în Fălești - cinci cazuri; Bălți, Cahul, Edineț - a câte trei cazuri; Căușeni, Glodeni, Strășeni - a câte două cazuri; Criuleni, Ștefan Vodă - câte un caz. 

 În Republica Moldova este în vigoare Codul Roșu de pericol de infecție cu COVID-19. A fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement. Sunt deschise doar magazinele alimentare, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse cu destinație agricolă și piese pentru utilajele agricole.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0