Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îmbucurător: A mai fost externată o pacientă care s-a tratat de COVID-19

© SputnikSpitalul Clinic de Boli Infecţioase Toma Ciorbă
Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Toma Ciorbă - Sputnik Moldova
Abonare
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă” a anunțat o veste bună. Astăzi, a fost externat pacientul cu numărul 100 care s-a tratat de COVID-19. Este vorba despre o femeie care a reușit să învingă coronavirusul.

CHIȘINĂU, 14 apr. – Sputnik. Reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă” din Capitală au anunțat că astăzi a fost externat pacientul cu numărul 100 care s-a tratat de COVID-19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 48 de ani, originară din Hâncești. Pacienta s-a tratat cu succes și a plecat acaă.  

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Numărul persoanelor vindecate de COVID-19, în creștere
”Sunt mândru de colegii mei, de medicii și de întregul personal medical și administrativ din cadrul Spitalului. Iată că împreună am reușit să tratăm mai multe persoane, iar astăzi am deschis porțile spre ieșire pentru pacientul cu numărul 100, ceea ce ne bucură foarte mult”, a transmis Sergiu Vasilița, directorul interimar al Spitalului ”Toma Ciorbă”.

Până la această oră, în țara noastră, au fost vindecate 134 de persoane de COVID-19, iar 35 de oameni au murit. În total, sunt 1 712 cazuri de coronavirus.

În Republica Moldova este în vigoare Codul Roșu de pericol de infecție cu COVID-19. A fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement. Sunt deschise doar magazinele alimentare, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse cu destinație agricolă și piese pentru utilajele agricole.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0