Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Două cazuri de deces din cauza COVID-19 în Moldova: Bilanțul a ajuns la 38

© Sputnik / Илья Московец / Accesați arhiva multimediaДень траура в Челябинской области
День траура в Челябинской области - Sputnik Moldova
Abonare
Alte două cazuri de deces au fost înregistrate în Republica Moldova din cauza coronavirusului. Bilanțul a ajuns la 38 de oameni decedați.

CHIȘINĂU, 14 apr - Sputnik. Alte două persoane au decedat din cauza infecției cu COVID-19. Informația a fost confirmată de consilierul pe comunicare al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Cristina Stratulat. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 38 de persoane. 

Gheorghe Buruiană - Sputnik Moldova
Studenții de la medicină ajută autoritățile din sănătate să facă față pandemiei

Astăzi au mai fost confirmate alte 87 de cazuri de infecție cu coronavirus. În total, în Moldova, sunt înregistrate oficial 1799 de persoane infectate.  Până la această oră, în țara noastră, au fost vindecate 134 de persoane de COVID-19.

În Republica Moldova este în vigoare Codul Roșu de pericol de infecție cu COVID-19. A fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement. Sunt deschise doar magazinele alimentare, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse cu destinație agricolă și piese pentru utilajele agricole.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0