Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alte 87 de persoane au fost testate pozitiv cu COVID - 19: Bilanțul a ajuns la 1799

Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat ultimele informații despre evoluția epidemiei de coronavirus în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 14 apr - Sputnik. Alte 87 de persoane au fost testate pozitiv la COVID-19. Astfel, bilanțul a ajuns la 1799 persoane infectate. Este vorba de cazuri de import, dar și cu transmitere locală. În ultimele 24 de ore au fost prelevate 465 de probe. Informația a fost prezentate de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. 

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Toma Ciorbă - Sputnik Moldova
Societate
Îmbucurător: A mai fost externată o pacientă care s-a tratat de COVID-19

”Astăzi avem un caz de import din Federația Rusă. În rest este vorba de cazuri cu transmitere locală. Chișinău - 16 cazuri; regiunea din stânga Nistrului - 12 cazuri; Soroca - 11 cazuri; Căușeni - 8 cazuri; Fălești, Glodeni - a câte cinci cazuri; Cahul - 4 cazuri; Orhei, Rezina, Sângerei, Strășeni, Taraclia - câte 3 cazuri; Anenii Noi, Bălți, Hâncești - a câte 2 cazuri; Ciuleni, Florești, Râșcani, Ștefan Vodă - a câte un caz”, a precizat Vioroca Dumbrăveanu. 

Până la această oră, în țara noastră, au fost vindecate 134 de persoane de COVID-19, iar 36 de oameni au murit. În Republica Moldova este în vigoare Codul Roșu de pericol de infecție cu COVID-19. A fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement. Sunt deschise doar magazinele alimentare, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse cu destinație agricolă și piese pentru utilajele agricole.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0