Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un nou deces astăzi cauzat de COVID-19

© Photo : Miroslav RotariSpital
Spital - Sputnik Moldova
Abonare
Noul tip de coronavirus continuă să facă victime. Ministerul Sănătății a informat că numărul deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns la 35.

CHIȘINĂU,  13 apr. – Sputnik. Un început de săptămână tragic. Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță despre decesul unei alte persoane în această zi. Este vorba despre o femeie de 78 ani din comuna Ciorescu, municipiul Chișinău. Ea a fost internată în data de 30 martie la Institutul de Medicină Urgentă.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Încă două decese înregistrate astăzi din cauza COVID-19
Totodată, ministerul a confirmat decesul femeii de 68 ani, din orașul Tiraspol. Astăzi dimineață a fost anunțat și decesul unui bărbat de 70 de ani din Glodeni. 

Astfel, numărul persoanelor decedate în urma îmbolnăvirii cu COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 35.

În prezent, sunt confirmate 1 662 de cazuri de COVID-19. Totodată, ministrul Sănătății, viorica Dumbrăveanu, a informat astăzi că până în prezent au fost tratat de COVID-19, 107 persoane.

Potrivit ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, 168 de pacienți se ală în stare gravă, 471 sunt de gravitate medie, iar restul au o stare satisfăcătoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0