Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă două decese înregistrate astăzi din cauza COVID-19

Abonare
O femeie s-a stins astăzi în secția reanimare a spitalului din Slobozia, acesta fiind cel de al șaptelea deces din regiunea transnistreană cauzat de noul coronavirus.

CHIȘINĂU, 13 apr – Sputnik. COVID-19 a mai făcut două victime în Republica Moldova – este vorba  de o femeie din regiunea transnistreană și un bărbat din raionul Glodeni.

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Societate
Dodon: Angajații din instituțiile de stat, infectați cu COVID-19 vor primi suport bugetar

Potrivit Ministerului Sănătății, bărbatul decedat în urma infectării cu noul coronavirus avea 70 de ani.

De asemenea, autoritățile din regiunea transnistreană au comunicat că o femeie de 69 de ani a murit în această dimineață în secția reanimare a spitalului din Slobozia, după ce a fost internată aici în stare gravă, pe 5 aprilie. Ea a fost confirmată cu COVID-19, având pneumonie bilaterală.

Pacienta suferea de un șir de alte boli cronice – diabet și cardiopatie ischemică. În pofida eforturilor depuse de medici, aceasta nu a putut fi salvată.

În țara noastră, numărul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns deja la 33. Totodată, ministrul Sănătății a informat astăzi că până în prezent au fost tratat de COVID-19 107 persoane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0