Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a dispus susținerea serviciilor online de livrare a produselor alimentare

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин выступил с обращением к гражданам
Президент РФ В. Путин выступил с обращением к гражданам - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin i-a solicitat guvernul rus să adopte măsuri de susținere a platformelor online de livrare a produselor alimentare în perioada pandemiei.

CHIȘINĂU, 13 apr – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a însărcinat Cabinetul de Miniștri să examineze posibilitatea susținerii și dezvoltării serviciilor online de livrare a produselor alimentare, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul administrației prezidențiale.

Президент РФ В. Путин принял участие в расширенном заседании коллегии МВД России - Sputnik Moldova
Rusia
Putin i-a oferit Guvernului dreptul de a institui regimul stării de urgență

Această sarcină a fost pusă în fața Guvernului în urma întrevederii șefului statului rus cu reprezentanții mediului de afaceri, care a avut loc pe 26 martie.

“Guvernul Federației Ruse să examineze posibilitatea susținerii și dezvoltării serviciilor online de livrare a produselor alimentare, inclusiv prin intermediul unei subvenționări parțiale a costului livrării pentru întreprinderile mici și mijlocii, în perioada răspândirii noului coronavirus”, se spune în comunicatul Kremlinului.

Guvernul urmează să execute acest dispoziție până în data de 15 mai.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0