Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Important: Încă o săptămână liberă pentru bugetari – Iată ce a declarat premierul Chicu

Abonare
O nouă vacanță pentru bugetari în săptămâna de după Paști – alta este situația în cazul Paștelor Blajinilor – 27 aprilie.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Știre bombă: Cazurile de infectare cu COVID-19 s-au redus în jumătate – Detalii importante
CHIȘINĂU, 13 apr – Sputnik. Premierul Ion Chicu în cadrul unui briefing de presă că, în cadrul ședinței Comisiei Situații Excepționale de astăzi, s-a decis ca săptămâna de după Paști, de 21 până pe 24 aprilie (de marți până vineri), să fie liberă pentru bugetari, cu excepțiile de rigoare. Între excepții, pe lângă medici, polițiști, pompieri și alte categorii profesionale, vor fi și angajații din sistemul de învățământ, dat fiind că procesul educațional va continua, este adevărat, de la distanță.   

În schimb ziua de 27 aprilie, care potrivit calendarului bisericesc urma să fie Paștele Blajinilor, va fi zi de muncă, iar ziua liberă se transferă pentru data de 8 iunie.  

Chicu a făcut o precizare însă: el a spus că ziua de 27 aprilie va fi una de lucru în cazul în care Comisia Situații Excepționale nu va extinde și pentru cealaltă săptămână, 27-30 aprilie, perioada în care bugetarii vor avea liber, vor sta acasă ca să nu contribuie la răspândirea coronavirusului în societate.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0