Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fluxul de călători care traversează frontiera de stat, în scădere continuă

© Sputnik / Miroslav RotariРумыния контрольно пропускной пункт
Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Poliția de Frontieră prezintă informații actualizate privind trecerea frontierei pe perioada ultimei săptămâni.

CHIȘINĂU, 13 apr – Sputnik. Într-o săptămână cât într-o zi. Cam așa arată ultimele date privind fluxul de călători în perioada 6 - 12 aprilie 2020.

Carantină în satul Cuhnești din raionul Glodeni - Sputnik Moldova
Societate
Un alt oraș din Moldova ar putea fi plasat în carantină

Cifrele arată că pe parcursul săptămânii trecute, în punctele de trecere, fluxul de persoane a constituit 18 084 de traversări. Din acest număr, 12 172 de treceri au fost înregistrate pe sensul de intrare în Republica Moldova. Comparativ cu numărul total de persoane, înregistrat în prima săptămână a lunii aprilie, este în descreștere cu 12%.  Cel mai mare număr de 48% din totalul de traversări s-a semnalat în punctele de trecere situate la granița moldo-română.

Cea mai aglomerată zi din săptămâna precedentă a fost vineri, 10 aprilie 2020. În ultimele 24 de ore, nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției COVID-19.

Poliția de Frontieră îndeamnă participanții la traficul transfrontalier să amâne călătoriile și să manifeste o atitudine preventivă în raport cu virusul de tip COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0