Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Donații pentru familiile nevoiașe - Campania anunțată de Primăria Capitalei

© Sputnik / Miroslav RotariСупермаркет
Супермаркет - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria Capitalei împreună cu mai multe supermarke-turi din Chișinău vor colecta produse alimentare pentru familiile sărace. Cei care vor să doneze pot lăsa pachetele în magazin, iar în ajun de Paști, toate bunătățil vor ajunge la cei nevoiași.

CHIȘINĂU, 13 apr. – Sputnik. Primarul Ion Ceban i-a îndemnat pe locuitorii Capitalei să doneze în această săptămână produse alimentare pentru famiile defavorizate din Chișinău. Oamenii pot face aceste acte de cartitate în magazine, atunci când merg să-și facă cumpărături. 

Donații pentru Spitalul Clinic Municipal ”Sfântul Arhanghel Mihail” - Sputnik Moldova
Societate
Donații pentru Spitalul "Sfântul Arhanghel Mihail"

"Primăria Chișinău împreună cu mai multe rețele de mgazine din Capitală își proprune să organizeze o campanie socială de Paști. Astfel, toți doritorii pot lăsa pachete cu produse alimentare la intrarea în magazine, după ce fac cumpărăturile. Vreau să ajungem la un număr cât mai mare de cetățni ", a menționat primarul Ion Ceban.

Edilul a declarat că toate donațiile vor fi distribuite famiiilor nevoiașe de către asistenții sociali, dar și voluntarii din inițiativa "Împreună împotriva COVID". Primarul Ion Ceban a spus că împreună putem să aducem un pic de lumină în suflet celor mai triști. Paștele urmează să fie sărbătorit duminică, în data de 19 aprilie. În acest an, credincioșii nu vor merge la biserică pentru a sfinți pasca, ci se vor ruga acasă, în fața televizorului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0