Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Centrul persoanelor fără adăpost din Capitală intră în carantină

Abonare
Centrul de tiere a persoanelor fără adăpost din Capitală va intra de astăzi în carantină. Anunțul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Ion Ceban.

CHIȘINĂU, 13 apr. – Sputnik. Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că noaptea trecută o femeie de la Centrul de găzduire a persoanelor fără adăpost, care se afla în izolare, s-a simțit prost, iar rezultatele analizelor de laborator i-au confirmat prezența coronavirusului. 

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Încă două decese înregistrate astăzi din cauza COVID-19
Astfel, Centrul de triere a persoanelor fără adopost va intra de astăzi în carantină.

"Perosoana s-a aflat în carantină și nu a fost în contact cu nimeni. La centrul de găzduire a persoanelor fără adopost se va face dezinfecție astăzi. În continuare vom monitoriza toate persoanele care se aflau acolo, iar în caz de necesitate le vom interna la spital", a declarat Tatiana Bucearschi, șefa Direcției generale asistență socială și sănătate a primăriei.

Totodată, toți beneficiarii și personalul de la centrul de triere a persoanelor fără adăpost din Capitală vor fi testați. În țară sunt 1 662 de cazuri de COVID-19. Până acum, 107 oameni s-au vindecat, iar 33 au decedat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0