Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Asistență psihologică pentru copii, părinți și pedagogi în timpul stării de urgență

CC0 / Pixabay / Mariamichelle / Sală de clasă. Poză simbol
Sală de clasă. Poză simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță un nou serviciu pentru copii, părinți și pedagogi în perioada suspendării procesului educațional.

CHIȘINĂU, 13 apr – Sputnik. Copiii, elevii, părinții, dar și cadrele didactice vor beneficia de asistență psihologică în perioada suspendării procesului educațional.

Tehnologii informaționale - Sputnik Moldova
Societate
Elevii fără acces la internet: Cum învață aceștia de la distanță

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în colaborare cu Centrul Republican de Asistență Psihopedagogică, dar și serviciile locale de profil vor asigura organizarea psihoeducației, pentru a le asigura stabilitate emoțională beneficiarilor, oferindu-le suport în situație de criză.

Ministerul anunță că asistența psihologică se acordă individual, dar și în grup, la necesitate, și se desfășoară preponderent la distanță, prin mijloacele tehnice disponibile și accesibile tuturor beneficiarilor.

În cadrul procesului se respectă normele deontologice, cerințele privind protecția datelor cu caracter personal și siguranța în mediul online.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0