Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Ministerul Sănătății: Încă un pacient a decedat din cauza coronavirusului

Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță despre un nou deces din cauza infecției COVID-19.

CHIȘINĂU, 12 apr - Sputnik. O femeie în vîrstă de 60 ani, din raionul Ștefan Vodă, internată la Spitalul Raional Căușeni, a decedat din cauza infecției COVID-19.

Ion Chicu - Sputnik Moldova
Societate
Epidemia merge spre declin în Republica Moldova? Iată ce spune premierul Ion Chicu

Despre asta a anunțat Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Astfel, numărul deceselor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 32.

Astăzi au fost confirmate încă 102 cazuri noi de coronavirus, după ce au fost prelevate 439 de probe de la pacienți cu simptome. Astfel, numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns la 1662.

În Chișinău s-au înregistrat 27 de cazuri de coronavirus, în stânga Nistrului - 18 cazuri, Glodeni- 14 cazuri, Fălești - 12, Orhei - 5, Comrat, Edineț, Ialoveni, Taraclia - câte 3 cazuri, Cahul, Sângerei, Ștefan Vodă, câte 2 cazuri, Bălți, Cantemir, Drochia, Leova, Ocnița, Rezina, Strășeni și Ungheni - câte un caz. 

Amintim că pe întreg teritoriul Republicii Moldova a fost declarată stare de urgenţă în perioada 17 martie-15 mai 2020. Astfel, au voie să activeze doar alimentarele, farmaciile, stațiile PECO și magazinele agicole.

 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0