Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin: Armamentul rusesc va rămâne în continuare competitiv și solicitat

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Accesați arhiva multimediaSistemul S-400 „Triumf”
Sistemul S-400 „Triumf” - Sputnik Moldova
Abonare
Tehnica și armele rusești vor rămâne printre cele mai competitive și solicitate pe piața mondială, datorită calităților, dar și eficienței lor pe câmpurile de luptă, consideră Vladimir Putin.

BUCUREȘTI, 10 apr – Sputnik. La ședința comisiei pentru cooperare tehnico-militară cu alte state, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că tehnica rusească este favorizată de experiența utilizării armelor rusești pe câmpul de luptă, care și-au demonstrat eficiența în Siria.

Президент РФ В. Путин в режиме видеоконференции провел совещание по вопросам развития ситуации с коронавирусной инфекцией - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Rusia are suficientă experiență în depășirea crizelor

“Avantajul nostru constă în utilizarea cu succes a armelor rusești pe câmpul de luptă, care s-au prezentat strălucit în Siria. Eficiența, exactitatea, siguranța – sunt acele calități care permit sporirea cererii lor pe piața mondială de arme”, a spus liderul rus.

Vladimir Putin a specificat că în anul 2019 a fost exportată tehnică militară în valoare de peste 15 miliarde de dolari, portofoliul comenzilor reprezintând peste 55 de miliarde.

“În ceea ce privește rezultatele cooperării tehnico-militare din anul trecut, acestea sunt pozitive. În pofida unei conjuncturi nefavorabile și a acțiunilor dure ale concurenților, sistemul cooperării tehnico-militare cu alte state a funcționat cu succes. Am reușit nu doar să ne realizăm toate planurile, dar și să le depășit cu 2 la sută. A fost livrată în alte state tehnică militară în valoare de peste 15 miliarde de dolari. Portofoliul comenzilor reprezintă astăzi 55 de miliarde de dolari. Printre partenerii noștri sunt peste 100 de state ale lumii”, a spus Putin.

Liderul rus și-a exprimat convingerea că tehnica rusească va rămâne una competitivă și solicitată pe plan mondial.

Fluxul de știri
0