Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia are suficientă experiență în depășirea crizelor

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин в режиме видеоконференции провел совещание по вопросам развития ситуации с коронавирусной инфекцией
Президент РФ В. Путин в режиме видеоконференции провел совещание по вопросам развития ситуации с коронавирусной инфекцией - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin consideră că Rusia are suficientă experiență în depășirea crizelor pentru a face față crizei provocate de pandemia COVID-19.

CHIȘINĂU, 8 apr – Sputnik. Rusia are suficientă experiență la depășirea crizelor pentru a face față situației legate de coronavirus: situația macroeconomică este stabilă, datoria de stat e mică, există un “airbag” solid, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Президент РФ В. Путин выступил с обращением к гражданам - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin anunță noi sarcini în legătură cu situația epidemiei de COVID-19 - Video

“Vom lucra ritmic și cu fermitate, profesionist. Voi sublinia – avem tot ce este necesar: o situație macroeconomică stabilă, o datorie de stat mică, un “air bag” solid, sub formă de rezerve acumulate anii trecuți, există mijloace pentru rezolvarea problemelor în cazul oricărui scenariu. În cele din urmă, avem o experiență în depășirea crizelor din anii trecuți”, a declarat Vladimir Putin la o ședință online cu membrii Cabinetului de Miniștri și conducătorii subiecților Federației Ruse, ședință dedicată combaterii pandemiei coronavirusului.

Totodată, liderul rus consideră că nu vor putea fi evitate anumite pierderi, însă este foarte important ca acestea să fie minime și să fie create condiții pentru o dezvoltare durabilă.

“E de la sine înțeles că nu vom putea evita anumite pierderi, însă suntem în stare să minimizăm aceste pierderi, să cream condiții pentru o dezvoltare durabilă. Vom susține și sferele economice afectate de criză, și piața muncii, și sistemul de sănătate, vom face totul pentru a sprijini oamenii care au nevoie de un ajutor astăzi”, a subliniat șeful statului rus.

Putin a menționat că trebuie pregătite măsuri de sprijin în toate domeniile, iar acestea trebuie să fie realizate, ținându-se cont de dinamica situației.

Fluxul de știri
0