Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o viață luată de COVID-19: Un bărbat a murit noaptea trecută

© Photo : Miroslav RotariSpital
Spital - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un bărbat în vârstă de 79 ani din Orhei a murit noaptea trecută din cauza coronavirusului. Despre asta a anunțat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat.

CHIȘINĂU, 9 apr – Sputnik. Bărbatul de 79 a fost transferat în data de 8 aprilie în stare gravă la Spitalul Clinic Republican, însă noaptea trecută a pierdut lupta cu boala. Astfel, Republica Moldova înregistrează deja 28 de decese provocate de coronavirus.

Врач в палате перепрофилированного корпуса центра им М.И. Сеченова для лечения пациентов с коронавирусом.  - Sputnik Moldova
Societate
Încă 118 cazuri de COVID-19 au fost confirmate în Moldova după prelevarea a 629 de probe
Numărul persoanelor infectate cu COVID-19, începând cu luna martie, a ajuns la 1 174.  Doar ieri au fost anunțate 118 cazuri noi, dintr-un număr de 629 de probe examinate în laboratoare. Două cazuri de contaminare sunt „de import”, din Marea Britanie și Federația Rusă, iar 116 - cu transmitere locală.

În Chișinău s-au confirmat 48 de cazuri noi de COVID-18, în raionul Soroca - 11, în Orhei - 9, în regiunea transnistreană - 10, în Ștefan Vodă - 7, în Glodeni - 6, în Edineț - 5, în Fălești – 5, în Strășeni - 3, în Călărași – 2. Câte un caz nou de contaminare a fost confirmat la Bălți, Cantemir, Criuleni, Dondușeni, Hâncești, Ialoveni, Nisporeni, Rezina, Taraclia și Ungheni.

Fluxul de știri
0