Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultima oră: Un nou deces provocat de coronavirus în Republica Moldova

© AFP 2024 / AL BELLOИспользованные резиновые перчатки лежит на земле
Использованные резиновые перчатки лежит на земле - Sputnik Moldova
Abonare
O femei de 53 de ani a murit din cauza coronavirusului. Aceasta era internată la Spitalul Clinic Republican.

CHIȘINĂU, 9 apr - Sputnik. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre un nou deces provocat de COVID-19. A murit o femeie de 53 ani din Soroca, care a fost internată în data de 4 aprilie în stare gravă la Spitalul Clinic Republican.

Întrevederea președintelui Igor Dodon și conducerea Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove - Sputnik Moldova
Societate
Mitropolia Moldovei anunță amânarea Paștelui Blajinilor - va fi celebrat în iunie: Video

Până la această oră în țara noastră au fost înregistrate 29 de decese din cauza coronavirusului. Avem 1174 de cazuri confirmate, dar numărul crește în fiecare zi. Alte 43 de persoane au fost tratate de acest virus.

Astăzi ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat că persoanele care au fost testate pozitiv la COVID-19 și au o formă ușoară a bolii vor fi tratate la domiciliu. Medicii de familie vor monitoriza starea de sănătatea a pacienților prin intermediul telefonului.  

În țara noastră este în vigoare Codul Roșu de pericol de infecție cu COVID-19. În Republica Moldova a fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement.

Sunt deschise doar magazinele alimentare, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse agricole, precum și cele care comercializează piese pentru utilajele agricole.

Fluxul de știri
0