Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A indus în eroare poliția: Ce riscă o femeie care a mințit că a fost jefuită

© Flickr / Kate SumblerКража из кармана
Кража из кармана - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie va fi sancționată de oamenii legii pentru că a mințit că a fost jefuită și amenințată în plină stradă.

CHIȘINĂU, 9 apr - Sputnik. Poliția Capitalei anunță că o femeie de 62 de ani a alertat forțele de ordine în data de șapte aprilie și a declarat că i-au fost furați banii și pungile cu legume pe care le ducea în mână. 

Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Societate
Poliția de Frontieră: Câți moldoveni revin zilnic acasă

Femeia a povestit că a mers la Piaţa Agricolă de pe strada Calea Basarabiei de unde a cumpărat 22 de kilograme de ridiche, ulterior s-a deplasat spre strada Uzinelor. Ea a declarat că acolo a fost agresată și amenințată cu cuțitul de către doi indivizi și că aceștia au jefuit-o, apoi au dat bir cu fugiții. 

Polițiștii au studiat însă imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au constatat că infracțiunea anunțată de femeie nu a fost săvârșită. 

Fiind audiată suplimentar, reclamanta a recunoscut că a indus în eroare poliția și a precizat că, în realitate, a pierdut banii. 

Pentru isprava sa, femeia a va plăti acum o amendă de până la 1.500 de lei sau va presta muncă neremunerată în folosul comunității de până la 60 de ore. 

Fluxul de știri
0